در حال بارگذاری ...
جمعه 4 اسفند 1396

به پاسداشت هفته پژوهش و اقتصاد مقاومتی آموزشکده های استان کرمانشاه نیزبصورت گروهی نسبت به ایجاد غرفه در محل دایمی نمایشگاههای استان کرمانشاه پارک شاهد ازتاریخ 95/9/13 لغایت 95/9/15 برگزار گردید

به پاسداشت هفته پژوهش و اقتصاد مقاومتی    آموزشکده های استان کرمانشاه نیزبصورت گروهی نسبت به ایجاد غرفه در محل دایمی نمایشگاههای استان کرمانشاه پارک شاهد  ازتاریخ  13/9/95  لغایت 15/9/95  برگزار گردید که درآن دانشجویان به همراه اساتید و بازدید کنندگان نمایشگاه ازغرفه دیدن کردن ودراین مراسم با توضیحاتی که توسط روسای گروه پژوهش وفناوری آموزشکده ها به بازدیدکنندگان داده می شد آنان رابااهداف این نمایشگاه و اهداف کلی دانشگاه فنی وحرفه ای آشنا نمودند.

درضمن جناب آقای رحیمی معاونت محترم  استانداری  کرمانشاه هم بازدیدی ازغرفه دانشگاه فنی وحرفه ای بعمل آورند و نکاتی پیرامون پژوهش و فناوریدر اقتصاد مقاومتی  و ایده سازی برای بازدیدکنندگان بیان داشتند.

مطالب مرتبط

به استحضار می رساند مجموعه رقابت های فن آورد با تکیه بر دو دوره برگزاری رقابت های ملی تخصصی در دانشگاه صنعتی شریف با بیش از 3000 شرکت کننده، سعی بر این دارد تا با هدف حل مسایل بومی با استفاده از نیروی توانمند داخلی، سومین دوره رقابت های ملی مهارت سنجی را در 6 رشته ی تخصصی در آبان و آذرماه سال جاری برگزار نماید که ثبت نام این رقابت ها آغاز شده است. لذا خواهشمند است همکاری های لازم را جهت تسهیل اطلاع رسانی این رویداد به دانشجویان مرکز و اطلاع رسانی